Bjorn Vandenbossche beste Belg in rankingrubriek Valencia

Bjorn Vandenbossche beste Belg in rankingrubriek Valencia

In het Spaanse Valencia werd zonet de LR rubriek van de CSI2* competitie gesprongen. 37 Deelnemers namen het niet enkel tegen elkaar maar ook tegen de klok op. De winst ging naar Kristaps Neretnieks. Hij reed J'Adore van't Voortveld (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond in 65,71 seconden. 


Guillaume Batillat was op zijn beurt goed voor de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Baby Love (v. Lupicor) een foutloze ronde springen en finishte in 67,84 seconden. Michael Greeve en Guan GJB (v. Namelus R) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,84 seconden.

Valentin Marcotte (Chaccolino) en Alfons Roquet Puigenero (Con Artist) vervolledigden de top vijf. 

Bjorn Vandenbossche werd de beste Belg op de negende plaats. Hij reed Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) foutloos rond in 75,40 seconden. 

5-jarigen 

Bij de 5-jarige paarden ging de winst naar Paco Mamadou Diouf. Hij reed Galax Destiny's (v. Goldfever) foutloos ronde in 36,93 seconden. Hij bleef hiermee de Spanjaard Marco Juncadella Hohenlohe voor die met Mesala del Amor op de tweede plaats eindigde. Dit duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 41,12 seconden. Mamadoy Diouf nam naast de eerste ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer rekende hij op Karrera de Lagnival Z (v. Kannan) om in 41,60 seconden een foutloze ronde te springen.

Robin Muhr (Crocodile Rock) en Andrea Benatti (Faustino) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten