België kan zich klasseren in CSI4* in Vilamoura

België kan zich klasseren in CSI4* in Vilamoura

In Vilamoura werd vandaag de CSI4*1m45/1m50 rechtstreeks tegen de tijd gereden. De overwinning ging naar Victor Bettendorf in het zadel van Atomic de La Roque (v. Kannan). Hij reed een foutloze ronde in een tijd van 60,62 seconden. België kon zich ook klasseren: Luiz Felipe Neto de Azevedo reed met Valentino Massuere (v. Bustique) naar een negende plaats. 

De tweede plaats was goed voor James Wilson met Imagine de Muze (v. Nabab de Reve). Zij konden zonder fouten rond rijden in 64,73 seconden. De top drie werd gevuld door Georgia Tame en Z7 Ascot (v. Non Stop) in een tijd van 65,64 seconden. De vierde plaats ging naar Italië met Marta Bottanelli en Gunther S (v. Gavi) in een tijd van 69,38 seconden. Andreas Schou reed naar een vijfde plaats met Independent (v. swb) in 72,80 seconden.  

In de CSI1* rubriek deden in Vilamoura de Nederlanders het heel goed. Yoni van Santwoort en Ilandra (v. Up To Date) zorgden voor een vierde plaats in 37,44 seconden. De overwinning ging naar de Ier Jack Ryan met Koh-I-Noor (v. Diamant De Semilly). Zij bleven foutloos in 33,84 seconden. Douglas Duffin reed met Olijfje Van Dorperheide (v. Quintender) naar een tweede plaats in 34,19 seconden. De top drie werd gevuld door Emmie Axelsen en Z7 Sapphire (v. Diamant De Semilly). De vijfde plaats ging naar Georgia Tame en Donavaya (v. Dennis Tame). 

Mel Thijssen (Indence H.J.) en Leon Thijssen (Jamerson) zorgden voor andere Nederlandse klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten