Oliva: Emilie Conter schrijft de 1m40 rubriek op haar naam

Oliva: Emilie Conter schrijft de 1m40 rubriek op haar naam

Emilie Conter en Clochard (v. Kashmir Van SChuttershof) reden naar de overwinning in de Gold rubriek over een hoogte van 1m40. Ze lieten het hout in de lepels liggen en bleven foutloos in een tijd van 29,10 seconden. 

De tweede plaats was voor Spanjaard Francisco Goyoaga Mollet in het zadel van Carla de Beaufour (v. Miami De Semilly). Zij reden foutloos rond in 31,38 seconden. De top drie werd aangevuld door Oliver Fletcher en True Blue (v. Den Ham Blue R) in een tijd van 32,35 seconden. Nina Pangersic en Chamberlain (v. Chacco Blue) reden in 32,67 seconden naar een vierde plaats. 
Gotcha (v. Full Monty) en Skye Higgin lieten het hout in de lepels liggen met een tijd van 32,69 seconden. Dit leverde hun een vijfde plaats op. 

Koen Vereecke (Call Me de Muze Z) zorgde voor een andere Belgische klassering. 

Bij de 5 jarigen sprongen de Belgen ook op het podium over een hoogte van 1m15. Jessica Geurts en Ferre du Cache Pot Z (v. For Pleasure) reden in een foutloze ronde en 29,49 seconden naar een tweede plaats. De overwinning was voor Mathilda Karlsson en Diamant de Operette VA (v. Diamant De Semilly) in een tijd van 28,99 seconden. De derde plaats werd gereden door Liesje Vrolijk in het zadel van Liesje Vive (v. Vigo D Arsouilles). Zij bleven foutloos in een tijd van 30,25 seconden. Faye Adams en Quality C (v. Dakar VDL) reed naar een vierde plek. De top vijf werd vervolledigd door Carmen Edwards en (Caruso Z ). 

Bertrand Genin (Castro) zorgde met een zesde plaats voor nog een Belgische klassering. 

In de Silver rubriek reed Harry Bateman over een hoogte van 1m25 met zijn Mhs Passionate naar de overwinning in 57,50 seconden. De tweede plek was voor Ava Vernon en Here i'M B (v. Nassau)  in 59,35 seconden. Alexia Mouthoy reed naar een derde plaats in het zadel van Eau Sauvage- D.B. (v. Belitys) in 60,69 seconden. Andreas Theurer en Floretta 15 (v. Connor 48) naar een vierde plek. Jessica Toelstang kon een vijfde plaats verzekeren met Bisgaard's Jiu Jitsu (v. Volstrups).

Joy Demuynck (Merryweather Vt Leeuwerikenhof) en Julie de Pelsmaeker (Princess Dalou H) zorgden voor andere Belgische klasseringen.  

Klik hier voor de resultaten