Belgen scoren goed in Herning: Gilles Detry op vijf in CSI3*

Belgen scoren goed in Herning: Gilles Detry op vijf in CSI3*

In de CSI3* kon Gilles Detry uit 61 combinaties 2 foute fasen afwerken in de vijfde beste tijd. De ruiters streden er over een hoogte van 1.40m. De Belgen scoren er goed, met 4 duo's in de top 15.

Kort voor de middag werd de wedstrijd in Herning aangevat. De overwinning was er voor de plaatselijke Kasper H. Hansen. Hij reed in het zadel van Zero K (V. Kannan) naar de winst voor het thuispubliek. Plaats twee was voor de Canadese Ali Ramsay en de Cardento-afstamming Conrado. Ook nog op podium vinden we de Zweedse Angelica A. Zanotelli met Chadora Lady (V. Chacco-Blue). 

Net buiten het podium valt Katharina Offel met Elien (V. Carambole). Het Duitse paar eindigt vierde, gevolgd door onze landgenoot Detry met Catwalk Vas Y Picobello Z. De afstamming van Vagabond de la Pomme sprong naar een foutloze vijfde plaats. 

België deed het verder in deze proef ook niet slecht met onder andere Thibault Philippaerts (Broadway de Mormoulin), Maartje Verberckmoes (Guidam's Willow the Second) en Evelyne Putters (Meluso PS) in de top 15.

Bekijk hier alle resultaten