Belgen verzamelen klasseringen in Opglabeek

Belgen verzamelen klasseringen in Opglabeek

in het Sentower Park gingen de Belgen goed van start deze ochtend. In de 1.15m rubriek was het zilver voor Valerie Blommaert en Izadi Di Fer (v. Dakar VDL). Zij reden een foutloze tweede fase in een snelle tijd van 24,23 seconden. 

Winst was er voor Daniele Faspard en Talma de l'Orgere (v. Mr Blue). Het duo noteerde een foutloze barrage in 23,42 seconden. Elizabeth Baker en Fly Away du Thot (v. Jah Diamant) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij reden in 24,32 seconden over de finish. 

Plaats vier en vijf waren voor Samantha Theis (Charlotte 207) en Anna-Elisa Schäfer (Balouvinia Sv Z)

Een andere Belgische klassering was voor Melanie Gelin (Dream Van Generhese).  

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.25m rubriek lieten de Belgen ook van zich horen door verschillende klasseringen te verzamelen. Diet Vermeiren (Panache V/D Wateringhoeve) reed naar een zesde plaats. Ook Pasval van Laethem (Touquet vh Daalhof) reed nog net de top tien binnen. Zoe Conter (Levista Dbh Z) wist zich ook te klasseren. 

Winst was er daar voor Aurore Christen en Chipolini Vm Z (v. Cassinni II). Zij reden in 24,49 seconden naar de eerste plaats. Emma Tallulah Behn en Fetoucha (v. Zacharov) namen met een tijd van 24,72 seconden de tweede plaats voor hun rekening. Jone Illi vervolledigde het podium met Eolita L (v. Verdi TN) in 24,77 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Samantha Theis (Feivel) en Alexandra Muhr (Casall). 

Klik hier voor de resultaten.