Aurelie Deloof wint hoofdnummer Gold League Lier!

Aurelie Deloof wint hoofdnummer Gold League Lier!

Drie dagen lang is er nationale springsport bij het Azelhof in Lier. Op vrijdag wist de West-Vlaamse, amazone, Aurelie Deloof het 1.40m hoofdnummer op naam te schrijven. Samen met Ito hield Deloof de concurrentie nipt achter zich.

Deloof en de sBs-ruin (fokker: Haras de Fremis) verwezen daarbij Mike van Olst met Comme Elle Faut ODTH Z (Comme Il Faut) naar de tweede plaats. Op de derde trede van het podium volgde Christophe Vanderhasselt met onder het zadel de 10-jarige Kannan-zoon, Kraque Boom d'Avifauna Z. 

Giovanni Quaghebeur volgt in het zadel van de 11-jarige Elviro NSH Z (Elvis Ter Putte) voor Birthe Goossens met Stago Cc Z (Stakkato).

Eerder won Jan Van Dyck de 1.30m nationale proef. Van Dyck sprong met de 12-jarige Mystic River (Der Senaat 111, fokker: Claudie Feron) slechts zeven honderdsten van een seconde onder de chrono van Louise Lenaerts en Pavani van het Molenhof (Catoki). Terug uit de Verenigde Staten vervolledigde Emilie Conter de top drie met Clochard (Kashmir van Schuttershof).

In de 1.20m rubriek sprong Jordi Rombouts met Rivano van de Ultrahoeve (Cicero Van Paemel Z) naar de winst. Rombouts was net geen seconde sneller dan Bart Jay Junior VAndecasteele en Upton's Quickess (Centino). Jorik Vervoort volgde in het zadel van Route 55 (Diamant de Semilly).

Alle uitslagen