Anthony Philippaerts trapt Jumping Mechelen af met CSI-overwinning

Anthony Philippaerts trapt Jumping Mechelen af met CSI-overwinning

In de Nekkerhal weerklonk de Brabançonne voor Anthony Philippaert. De jongste telg uit het Philippaerts-gezin won de openingsrubriek van de internationale competitie. 

De Young Riders mochten de internationale competitie aftrappen in een rubriek over 1.40m. Philippaerts zette deze rubriek volledig naar zijn hand in het zadel van Calypso de Blondel (v. Lauterbach). Ook het zilver bleef in eigen land en kwam op naam van Yana Jansegers. De amazone finishte als tweede met Orlando van de Afspanning (v. Kartouzo van 't Kathof). De top drie was volledig met Jenny Krogaeter die het brons mee naar huis mocht nemen op Etna du Chateau (v. Quaprice Boismargot Quincy). 

In de top tien noteren we nog een zesde plaats voor Marthe van Gorp in combinatie met Grumpie van T&L (v. Houston) gevolgd door Evelyne Putters met Eye Of The Tiger (v. Carambole). Op acht kwam Mathieu Bourdeaud'Hui in het zadel van Oscar The Homage (v. Quint vh Maarlo Z) terwijl Maxim Godecharle de top tien afsloot met Oreo (v. Marius Claudius).

Volledige uitslag

F ©: Houou Tomita