Pieter Kenis, Max Adriaensen, Elise Delarue en Ameline van Gompel winnen KBC Dream Team Cup

Pieter Kenis, Max Adriaensen, Elise Delarue en Ameline van Gompel winnen KBC Dream Team Cup

In Mechelen stond zojuist de finale van de KBC Dream Team Cup online. Uiteindelijk wist het team van Pieter Kenis, Ameline van Gompel, Elise Delarue en Max Adriaensen de winst op naam te schrijven.

De beste score van de acht finalisten kwam het beste uit bij het team van Pieter Kenis en co. Kenis zette de snelste chrono van 45,57 seconden en werd bijgestaan door Max Adriaensen met de 15-jarige Ten Ankers Freeanca, Elise Delarue met J'Adore Dior (Neron) en Ameline Van Gompel in het zadel van Kalando 'E' Van Het Juxschot (Eternity Van de N. Ranch).

Kersverse Equteam-amazone, Jolien Demeyer leidde het tweede team. Demeyer klokte foutloos af in 48,51 seconden. De West-Vlaamse werd bijgestaan door Maurice De Cleene met Hambroek's Benthe (Den Bramel's Bucco), Alex Vandermolen met Eikenhorst's Pamela (Valentino) en Hortence de Cleene met onder het zadel Midnight Engagement.

Voormalig Belgisch kampioen, Gilles Gunon leidde het derde team verder gevormd door Ruben de Winter met Kileander VD Sparappelhoeve (Ten Ankers Bileander), Lotte De Pauw (Wizard Van de Goorhoeve, v. Tricolore van het Klavertje) en Vinz de Weerdt (Skybreaker Van Den Kievit, v. Ulk D'Ete).

volledige uitslag