Anouk Campana en Mike Van Olst verzekeren Belgische winst in Grote Brogel

Anouk Campana en Mike Van Olst verzekeren Belgische winst in Grote Brogel

In Grote Brogel kwamen de zeven-en achtjarige springpaarden als laatste aan de start. In de Youngster finale hield Mike Van Olst de winst in eigen land met Comme Elle Faut ODTH Z.

Samen met de zevenjarige dochter van Comme Il Faut, Comme Elle Faut ODTH Z sprong Mike van Olst naar de winst in de Youngster finale van Grote Brogel. De Belg bleef ongeveer een seconde voor op landgenoot Dieter Vermeiren met onder het zadel de achtjarige Casall-merrie, Godiva S.C.H. Op de derde trede van het podium strandde Charles Berron in het zadel van Add Picobello Z (Action-Breaker).

De Fransman imponeerde ook gisteren al met het fokproduct van Picobello Horses en verwees ditmaal Millie Allen naar de vierde plaats. De Britse volgde met Karel Cox' Onicha Van 't Gelutt (Okidoki Van 't Gelutt) op de vierde plaats voor Patrick Jonkmans met Picco (Quint vh Maarlo).

Anouk Campana verzekert GP zege op eigen terrein

Eerder won Anouk Campana de 1.30m CSI1* Grote Prijs. De Belgische amazone won na een barrage met twee combinaties. Op de rug van My Laday Carthaga (Mylord Carthago) bleef de Belgische net geen vier seconden voor op Clara Hallundbaek met onder het zadel de zoon van Kannan, Quimono de la Roque. Kim Thiry vervolledigde het podium met Livorno Van het Beetjen Z (Levisto Z).

Alle uitslagen