Andres Vereecke, Constant van Paesschen en Kasper de Boeck laten Brabançonne klinken in Oliva

Andres Vereecke, Constant van Paesschen en Kasper de Boeck laten Brabançonne klinken in Oliva

Onder de Spaanse zon blijven de Belgische springruiters sterk scoren. Deze middag lieten Vitaminalia-ruiter, Andres Vereecke, ,Kasper De Boeck en Constant van Paesschen het Belgisch volkslied klinken. Vereecke won de 1.40m Gold rubriek met Peter Jambon's In The Mood (Winningmood).

In de Gold 1.40m rubriek bleef Vereecke de concurrentie nipt voor. Op het podium volgde Michael Pender met Hhs Fortune (Catoki) op de tweede plaats voor Alexander Butler met Gaston d'Ecaussinnes (Malito de Reves). Net buiten het podium volgde Bart Jay Junior Vandecasteele  met de 10-jarige Kadee van het Heikanthof op de vierde plaats. Eerder liet Camille Demolie zich al opvallen. In deze Gold proef loodste ze haar Chin Chesta (Chin Champ) foutloos naar de tiende plek.

Constant van Paesschen en Kasper de Boeck

In de 1.40m Silver proef sprong Constant van Paesschen naar de winst met Gyanolga (Toulon). De Belg bleef nipt voor op Adeline Hecart met Colchique du Gibet (Chacco-Blue). Andres Vereecke besloot het podium in deze rubriek op de rug van Die Gute Folia (Diamant de Semilly).

Ook Kasper de Boeck liet het Belgisch volkslied klinken. De Boeck won met Gerenia (Cantos) de 1.20m proef voor Alejandro Alvarez Gutierrez met Califa SQ (Tininho).


1.40m Gold uitslag
1.40m Silver uitslag
1.20m uitslag