Alle winnaars van de Beker van België - Dressuur

Alle winnaars van de Beker van België - Dressuur

De Beker van België voor de discipline dressuur werd afgelopen weekend verreden op de pistes van De Katershoeve in Loenhout. De nationale ruiters kwamen een week na het WK voor jonge paarden in Gesves opnieuw samen. Een overzicht van alle winnaars en winnaressen. 

In de Senior Grote Tour was de winst voor Flore De Winne en Flynn (v. Fahrenheit). Het duo bleef ruim voor op Jorinde Verwimp en Charmer (v. Charmeur). Sam Verheyden sloot met Kryptonite van de Performing Stables (v. Detroi) het podium af. 

Eveneens bij de Seniors maar in de Lichte Tour vormde Verwimp de sterkste combinatie met Golddream Vd Kempenhoeve (v. Jazz). Een tweede plaats was voor Cyriel De Coker met Jillz Urona (v. Charmeur). Katrien Verreet ging met een derde plaats naar huis met Oblix van de Kempenhoeve (v. Quaterback). 

Bij de jeugd waren de titels weggelegd voor: Numba Verberne met Gatano in de U25, Jette De Jong zowel in de YR en Juniors met Heavenly Charming en Indini. Elise Verwimp reed naar winst met Boemerang bij de Children, Elisabeth Leduc en haar pony Campsterhoven's Baldato namen goud bij de pony's. 

De volledige uitslagen vind je hier