Leslie Goethals schrijft GP 1.25m op haar naam

Leslie Goethals schrijft GP 1.25m op haar naam

De Ranch in Aalter was afgelopen weekend het decor voor de ruiters van de HROV. Ook Leslie Goethals was er van de partij, zij nam op zaterdag de winst mee naar huis in de GP 1.25m. 

Goethals reed er met de 14-jarige ruin Car Love Epona B (v. Cardento) naar de overwinning in 43.37. Ze bleven voor op Els Huens en Lakkato De Litrange CXXIII (v. Stakkato) die op 45.18 afklokten. Glenn Praet vervolledigde de top drie met 4 strafpunten in het zadel van Olympia-Du-Genet (v. Nabab de Reve). Femke De Graaf plaatste zich als vierde en laatste ruiter voor de barrage maar moest die samen met Joker Van De La Rosteehoeve (v. Faldiano) ook besluiten met 4 strafpunten. 

Voorafgaand werd er gestreden voor de winst in de 1.15m in 2 fasen special. Daar was het Jan Claeys die er Kitona Di Magico (v. Verdi) naar de winst reed. Geoffrey Cobbaut volgde op twee met ID 1 (v. Diamant de Semily), Heleen Vervecken op drie met Jaylo. 

Lauris Vandenbon won met Caspar (v. Verdi) de 1.05m proef. Erwin Wulteputte (Linda) en Hilde Vandeven (Catania Z) eindigden op twee en drie. 

Op zondag was het Stefanie Callens die uit vier combinaties de snelste was met Phoenix van het Vlierhof (v. Just Biscuit van het Vlierhof) in de 1.20m rubriek. Joeri Van Wonterghem volgt hen samen met Interno Grande (v. Calvaro) op op twee, Giovanni Quaghebeur kwam met Jorre-s-fair (v. Cicero Z) op drie binnen. Alexia Bracke bleef ook dubbel foutloos en nam daarmee de vierde plaats voor haar rekening. 

In de proef over 1.10m kon Giovanni Quaghebeur alweer een derde plaats verzekeren, deze keer met Coachella DC Z (v. Cicero Z). Zij moesten Paul De Stoop en Robin De Fagnet voorlaten op twee. Beide zien Michele Schockaert voorgaan en met Egoosje (Gaillard de la Pomme) de winst nemen. 

Alle resultaten vind je hier