BWP-er bezorgt Rebecca McGoldrick LR-punten in CSI4* Sunshine Tour

BWP-er bezorgt Rebecca McGoldrick LR-punten in CSI4* Sunshine Tour

Rebecca McGoldrick en de Kannan-zoon Horatio van Erpekom winnen de CSI4* die telt voor LR-punten in Vejer de la Frontera.


QUICK RESULT

1. Rebecca Mcgoldrick - Horatio van Erpekom

2. Kara Chad- Firefly W

3. Charlotte Bettendorf - Nababette Z

4. Laura Kraut - Constable II

5. Kim Emmen - Encore

Mcgoldrick stuurt Horatio van Erpekom over de finishlijn in 59.89, en ze blijft zo ruim voor Kara Chad. Chad had de Nabab de Reve-nazaat Firefly W onder het zadel, zij finishten in 61.23. Charlotte Bettendorf en Nababette Z (v. Nabab de Reve) finishen in 62.05 en vervolledigen zo het podium. 

Laura Kraut springt met Constable II (v. Harley) net naast het podium in 62.19 en blijft zo nipt voor Kim Emmen die met Encore (v. Nabab de Reve) in 62.24 finisht.

Verder in de ranking vinden we nog Oliver Tuff en Felix X (v. CS Online) op zes, Luca Moneta en Tefnout d'Ouilly (v. Poor Boy) op zeven en Pedro Veniss met Balada de Colores (v. Baloubet du Rouet) op acht. Emeric George en Atomic Bomb (v. Tresor du Renom) worden negende, Arthur Gustavo da Silva en Casanova Z (v. Coltaire Z) sluiten de top tien af. 


Donaat Brondeel en Jadorado van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Adorado) zetten een foutloze ronde neer in een tijd van 63.46, uiteindelijk goed voor de elfde plaats. 


Resultaten


Ook in de Medium Tour A werd er een manche gesprongen vandaag. Marina Frutuoso Melo en Cantano (v. Cascavelle) winnen de proef, voor Jessica Hewitt met Sancer (v. Santhago). Emily Llewellyn en Mr Bullseye (v. Widny) vervolledigen het podium en blijven zo voor Samy Cotton met Gregor L.V. (v. Indoctro). Elli Guy en Martells Hocus Pocus II (v. Handel II) sluiten de top vijf af. 

Eleonore Lambilliotte en Hotcha van 't Rozendael (v. Cartier van de Heffinck) sluiten dan weer de top tien af. 

Resultaten