Winst voor Virginie Thonon in Oliva, ook Koen Vereecke op podium

Winst voor Virginie Thonon in Oliva, ook Koen Vereecke op podium

Virginie Thonon staat op het hoogste schavotje in de Gold 2-reeks over 1.40m. Ze zette de snelste foutloze ronde neer met Griet, een Bugatti VDL-merrie in 62.34. 


Harold Boisset volgt met T'Obetty du Domaine (v. Kashmir van 't Schuttershof) in 62.77. De Fransman verstoort een Belgisch feestje, want ook Koen Vereecke staat op het podium met Arioso du Bois (v. Rock'N Roll Semilly) met een tijd van 64.18. Axel Vandoorne springt met Jacarta (v. Larino) dan weer net naast het podium door in 64.30 te finishen. 

Eoin Gallagher sluit met Bigstar Derick (v. Popstar Lozonais) de opt vijf af in 65.64. 

Leonie Peeters springt met Comme One Z (v. Comme d'Api vd Hacienda) naar een tiende plaats met een foutloze rit in 69.48. 

Resultaten


In de finale van de Bornze Tour is het Fernando Plaz die met Cadiz (v. Chellys Z) naar de overwinning springt met een tijdvan 44.41 in de barrage. Juan Carlos Rodriguez Fernandez volgt met Le Norman van het Wilgenbos (v. Norman Pre Noir) in 44.42, het kleinste verschil dus. Op de derde plaats vinden we Thomas Triggol met Gaudi (v. Numero Uno) in 46.05. 

Patricia Guery springt met Cambridge de Hus een foutloos basisparcours en mag zo ook mee naar de barrage. Met de Conrad de Hus-ruin zet ze een tijd van 50.88 op de klok, maar er valt een balk. Uiteindelijk worden ze negende.

Resultaten