Sunshine Tour levert Paridaen, Willems, Lenoble, Agostini en Van Keer prijzen op

Sunshine Tour levert Paridaen, Willems, Lenoble, Agostini en Van Keer prijzen op

De Sunshine Tour in Vejer de la Frontera leverde vandaag stevige prijzen voor de Belgen op. Aiko Paridaen kon zo vierde worden in Medium Tour B 1,35m. 

Medium Tour B 1,35m

Jose Antonio Garcia Diana won voor Spanje met Narla (Lupicor) in 65,15 seconden. Sienna Charles volgde met Chinta van Geluut Z (Chintan) in 65,22 seconden. Laura Kraut stuurde Galliano VM (Ukato) in 67,26 seconden vlot naar de derde plaats voor de VS. Daarna was Aiko Paridaen aan zet. Paridaen en Crowning finishten als vierde in 67,44 seconden, Kendra Claricia Brinkop en Ultrachic de Charmois (Quaprice Bois Margot) rondden de top vijf af. 

Small Tour C 1,30m

BWP'er Lo Visto van 't Hulgenrode (Diarado) won met Sara Mccloskey voor de VS, Adam Taylor en Ellie Guy kaapten de rest van het podium voor de Britten weg. Nathalie Willems en Clever Brabant Lease (Wittinger VDL) finishten als vierde. Marine Lenoble en Houlahop de Septon (Jenson van t Meulenhof) veroverden de zesde plaats. 

Small Tour A 1,05-1,10m

Lara Agostini en Virgule de Jochri (Ogano Sitte) wisten hier tweede te worden vlak na Princess of Monaco (Aldatus Z) met Kyle Bedford. Charlotte Van Keer finishte als zevende met Help Me des Jonquieres (Triomphe de Muze). 

Big Tour B 1,40m

De overwinning ging naar Zangersheideruin Acrobat van't Laar Z (Argentinus) met Marcelo Chirico Ferreira voor Uruguay. BWP-merries Jakarta (Cicero Z) en Kimosa vh Kritrahof (Chatman) werden vierde en vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.