Winst voor Jos Lansink in De Warre

Winst voor Jos Lansink in De Warre
Het voorbije weekend stond er een extra wedstrijd op het programma in De Warre. Oorspronkelijk stond er een Intercup Seniors gepland, maar dat concept wou blijkbaar niet meteen aanslaan. De proef van 1m40 kreeg enkele grote namen aan de start. De overwinning was voor Jos Lansink. Hij ging Guillaume Batillat vooraf die sneller was dan Stal Cleeren. Stal Cox zorgde voor een 4e plaats (Esquido) & 5e plaats (Let's Fly). De paarden van de top 3 zijn onbekend, evenals de barragetijd. Stal Bulthuis eindigde met Bardot op een 6e en met Beau op een 7e plaats. Kim Thiry volgde op de 8e plaats met Granit VH Roelhof en ging zo Nick Motmans (Ti Amo) & Stéphanie Andries (Cicero) vooraf.

Over een hoogte van 1m30 ging de overwinning naar Vicky Van de Poel met Chablie onder het zadel. Zij werkte haar barrage in 26:60 seconden af. Dorien Leynen volgde op amer 26:77 seconden met Concordance. De top 3 werd vervolledigd met Nina Fagerström & Notaris. Andere ereplaatsen waren er voor Alexander Liefsoens (Gaelle Van Markieslanden) & Michael Vreys (Abdhula Z).

De winst in de 1m20 proef was voor Ronald Steegmans. Met Folie onder het zadel werkte hij zijn barrage af in 27:08 seconden. Sam Polleunis die op zaterdag nog succesvol was in Stal Hulsterlo werd zowel 2e (Crystel Clear) als 3e (Flacon Van De Withoeve), dit in 28:60 & 28:83 seconden. Stal Cleeren werd 4e met Bianca en bleef zo Marc Bastiaans voor die 5e werd met Vichy.

De proef van 1m10 werd gewonnen door Rob Gradussen met Chagal Z. Hij was veel sneller dan Maurice Ruisbroek & Celeste. Ronald Steegmans volgde op de 3e plaats met Farco. De top 5 werd vervolledigd met Jo Grondelaers (Allute) & Rogier Linssen.
De andere proef op deze hoogte werd gewonnen door Freddy Jaeken & Goliath van het Smishof in 30:49 seconden. Hij ging Valerie Potters & Bellefleur (31:64) vooraf. Andere ereplaatsen waren er voor Jayme Ostos Alcala (Welcome), Gert-Jan Hubrechts (Cardano) & Rob Tijskens (Lordus Z).

Over een hoogte van 1m05 was de winst voor Kobe Hendrix met Galoubet. Hij ging Marc Bastiaans & Céleste vooraf. Anouk Kort volgde op de 3e plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Equnews
Foto: Equpics