Luiz Felipe de Azevedo Filoh wint GP Moorsele

Luiz Felipe de Azevedo Filoh wint GP Moorsele
In het Zilveren Spoor in Moorsele ging de overwinning in de Kleine Grote Prijs over een hoogte van 1m40 naar Luiz Felipe de Azevedo Filho. Hij bleef met Kimberly van het hout in de barrage en zette met 33:69 seconden de snelste tijd neer. Frederik Cattebeke volgde op 34:58 seconden met Cacoa. Jose Thiry werd 3e met Quick d'Amour in 36:23 seconden. Jan Vandoorne (Fighting Bravour vd Basquita) & Tom Verduyn (Fyloe vh Claeyssenhof) vervolledigden de top 5. Andere ereplaatsen waren er voor Nick Vrins (Fair Light), Jose Thiry (Quecht) & Emmanuel Vanhaecke (Darcoufa).

De proef van 1m25 zag Emmanuel Vanhaecke met zowel de 1e als de 2e plaats aan de haal gaan. De overwinning behaalde hij met Belle Helene de Roulard in 47:63 seconden. Op de 2e plaats eindigde hij met Ginchinbreaker in 48:15 seconden. De Fransman Xavier Hazebroucq volgde op de 3e plaats met Nono. Hij deed hiermee beter dan Jan Vandoorne (Fletcher de Luna), Benny Naessens (Capucino) & Celine Blain (Eldorado).

Over een hoogte van 1m15 was Angelique Servaege de winnares met Udalburgha du Prestige. Hiermee was zij sneller dan Pol Verrue die er 3 seconden langer over deed met Vivaldi du Bois. Andere ereplaatsen waren er voor Tom Verduyn (Chester Z), opnieuw Angelique (No Competition du Prestige) & Chloé Ruys (Ecuador C&C).

De proef van 1m05 werd gewonnen door Laurence Vanhauter met R Hiltiere de la Roque. Zij was 4 seconden sneller dan Koen De Waele die 2e werd. Michèle Schockaert werd 3e (Arcopolis Heidenlaan Z) & 4e (For Verden P). Brecht Termote vervolledigde de top 5 met Power of Love.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Lees ook: Geoffrey Cobbaut wint in Moorsele tijdens proeven op donderdag & vrijdag

Bron: Equnews
Foto: Equpics