Rachel Steffen op podium in Peelbergen

Rachel Steffen op podium in Peelbergen

Na de jonge paarden deze middag werden de hindernissen in de Peelbergen een aantal gaatjes hoger geplaatst. In de CSI2* over 1.40m werd Rachel Steffen knap derde. Sofia Kroon won de proef en neemt het goud mee naar Zweden. 


QUICK RESULT

1. Sofia Kroon - Laure van de Kakebek

2. Michael Jung - Chasandra

3. Rachel Steffen - Calorie van het Marienshof Z

Sofia Kroon en Laure van de Kakebeek (v. Zilverstar T) winnen de proef en blijven zo voor de Duitse Michael Jung met Chasandra (v. Sandro Boy). Rachel Steffen houdt de eer hoog voor België en springt naar een knappe derde plaats met Calorie van het Marienshof Z (v. Clinton). 

Felix Hassmann en Sig Black Panther (v. Kannan) eindigen net naast het podium op plaats vier en blijven voor de Nederlandse Marielle Friesen, die met Carte Blanche (v. Cartogran) de top vijf vervolledigt. 


Resultaten


In de GP-kwalificatie won Felix Hassmann. Hij deed dat met Balance 30 (v. Balou du Rouet), door als enige in minder dan een minuut de finishlijn te overschrijden. Louise Saywell en Pls Halo Diamond volgen met een tijd van 60.66. 

Martin Reznicek en Chanya (v. Chacco Blue) vervolledigen de top drie. Plaats vier en vijf zijn voor onze Noorderburen. Jarno van Erp blijft daar met Bon Giorno GO (v. Tygo) voor Leon Thijssen en Everest-W (v. Zapatero). 

Emilia Housen had Gentleman (v. Guidam) onder het zadel. Ze finishen als twaalfde. 

Resultaten