Cyril Cools wint CSI2* in Valencia

Cyril Cools wint CSI2* in Valencia

Het was onze eigen Cyril Cools die in Valencia aan het kortste eind trok. Met Leon JH Z won hij de CSI2* over 1.30. 


QUICK RESULT

1. Cyril Cools - Leon Jh Z

2. Steven Franks - Billy Ginger

3. Steven Franks - Rumbolds Warriors Echo


Het is Cyril Cools die roet in het eten strooit bij Steven Franks. Cools en Leon Jh Z (v. Lord Z) zetten een tijd van 60.10 op de klok. Steven Franks en Billy Ginger (v. Billy Congo) volgen met een tijd van 61.37. Franks volgde zichzelf op in de ranking door met Rumbolds Warriors Echo (v. Warrior) een tijd van 61.55 op het bord te zetten. 

De Spanjaard Fidel Davila Garcia volgt met Chantre (v. Chandon) in 62.19. Mike van Belle en Casino Royal Waterschoot Z (v. Carpe Diem Vhm Z) vervolledigen de top vijf. Ook zij kwamen foutloos over de finishlijn, met een tijd van 63.26.

Nadège Janssen en Rolls D Elbe (v. Luccianno) finsihen in 63.94 en dat is goed voor de zesde plaats. 

Bjorn Vandenbossche en Ascainia Z (v. Asca Z) sluiten de top tien af. 

Resultaten


In de CSI2* over 1.40 ging de Franse Michel Hecart met de overwinning aan de haal. Hij doet dit met Solero MS (v. Silvio I). Thuisruiter Mariano Martinez Bastida volgt met Hybalia (v. Tygo). Ook hier is Steven Franks in goede doen en ook hier volgt hij zichzelf op in de ranking. Met Abdul Aziz (v. Diamant de Semilly) wordt hij derde, met Brutus III (v. Billy Congo) vierde. 
Michel Hecart gaat ook voor twee mooie klasseringen, door met Bora Bora de la Roque (v. Zandor Z) vijfde te worden. 

Ciryl Cools behaalt in deze proef dan weer twee top tien-klasseringen. Hij springt naar de zesde plaats met Guitlermo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en wordt negende met Che de Kezeg Z (v. Carembar de Muze). 

Nadège Janssen tenslotte vond dat ook zij twee prijzen verdiende en finisht als elfde en twaalfde. Dit doet ze met -respectievelijk- Seahorse Z (v. Scendix) en Cherie (v. Clarimo). 

Resultaten