Chloe Vranken schittert in Sentower Park

Chloe Vranken schittert in Sentower Park

De laatste rubriek van de dag in Sentower park was een CSI2* 1.45. Chloe Vranken werd daar met Emir de VY knap vijfde. Winnaar is de Japanner Hikari Yoshizawa met Conrato. 

QUICK RESULT

1. Hikari Yoshizawa - Conrato

2. Douglas Lindelöw - Citti 3

3. Tim Hoster - Corradina PP


De Japanner Hikari Yoshizawa was in de twee fazen proef de beste met Conrato (v. Caretino 2). Hij wordt gevolgd door Douglas Lindelöw met Citti 3 (v. Catoki). Tim Hoster en Corradina PP (v. Diamant De Semilly) vervolledigen het podium. Pilar Lucrecia Cordon spring met Seawillow (v. Sir Satchmo) naar een vierde plaats. Chloe Vranken volgt met haar Emir de VY (v. Calvaro). 

Ook Michael Vreys rijdt met Heidelberg van het Lindehof (v. Amoroso van de Helle) twee keer een foutloze ronde binnen de tijd. Hij wordt uiteindelijke negende in het klassement. 

Resultaten


In de CSI2* 1.30m ging de overwinning naar de Zweedse Martina Riesel met Lolita (v. Larimar). Ze was drie seconden sneller dan de Amerikaanse Alexandra Crown met Von Cim (v. Levisto). Vladimir Tretera met Glierite sluiten de top drie af. 
Op de vierde plaats vinden we Damien Haelterman met Cornet de Lauby Z (v. Cornet Obolensky) terug. Shka Latifa Al Maktoum wordt vijfde met Al Baki (v. Kalaska de Semilly). Thibaut Bollen met Cavalor's Conchita (v. Cancara) vinden we terug op een zesde plaats. 
Nog net binnen de prijzen klasseert zich ook Kevin Gielen met Leon Z (v. Leonce), op plaats twaalf. 

Resultaten