Grégory Wathelet sterk in Vilamoura

Grégory Wathelet sterk in Vilamoura

In de namiddagrubrieken in Vilamoura reed Grégory Wathelet zich in de kijker. In de CSI3* 1.45m werd hij negende met Indago. De overwinning ging naar de Britse Holly Smith.     

QUICK RESULT

1. Holly Smith - Fruselli

2. Cecilie Hatteland - Alex

3. Lousie Simpson - Calvaro's Up To Date


De overwinning ging naar de Britse Holly Smith met Fruselli (v. Zambesi). Over twee fasen was ze de snelste foutloze combinatie. Ze versloeg zo de Noorse Cecilie Hatteland met Alex (v. Oklund). Louise Simpson werd met Calvaro's Up to Date (v. Calvaro FS) derde. 

Gregory Wathelet zadelde zijn Indago (v. Concorde op). Na een eerste, foutloze fase sprong hij drie balken, wat hem een negende plaats oplevert. 
Met Picobelle Jasmine (v. Arezzo) liet hij in het basisparcours reeds een balk vallen. Dat zorgde voor een 22e plaats. 

Resultaten


CSI1* - 1.10m

In deze proef was het podium volledig Brits èn vrouwelijk. Ellie Burrel-Squibb was daar met Lislan Picola (v. Ars Vivendi) de snelste, voor Kerry Grimster met Boombastic (v. Winningmood van de Arendberg) en Natasha Hewitt met Canant (v. Ukato). Kerry Grimster werd trouwens met Adonis (v. Askari) ook vierde. 

Grégory Wathelet liet hier alle balken liggen met Amor de la Marchette (v. Again du Toultia) maar kreeg één strafpunt voor tijdsoverschrijding en finishte zo als 24e. 

Resultaten