Albert Zoer wint in Zwolle, Annelies Vorsselmans knap zevende

Albert Zoer wint in Zwolle, Annelies Vorsselmans knap zevende

Ook de namiddagrubrieken van Jumping Zwolle zijn vandaag in Nederlandse handen. In de CSI3* over 1.45 ging Albert Zoer met de overwinning aan de haal. In de CSI 1* was die eer voor Micky Morssinkhof. In de CSI3* eindigde Annelies Vorsselmans knap zevende.

QUICK RESULT CSI3*

1. Albert Zoer - Freedom

2. Remco Been - Granny Smith Apple 

3. Kathrin Müller - Conan 44

4. Marcus Ehning - A La Carte Nrw

4. Marleen Meijer - Abrinosa.


Albert Zoer ging als snelste over het hout met Freedom (v. Larino). De tweede plaats is voor Remco Been met Granny Smith Apple (v. Eldorado Van de Zeshoek). De Duitse Kathrin Müller en Conan 44 (v. Con Sherry) maken de top drie compleet. 

De vierde plaats is een ex aequo tussen Marcus Ehning met A La Carte Nrw (v. Abke) en Marleen Meijer met Abrinosa (v. Emilion). Ze finishten beide in exact 27.98 seconden. 

Plaats zes was voor Daan van Geel met Guus (v. Vleut). Op plaats zeven vinden we Annelies Vorsselmans met Madison (v. Indoctro) die nipt sneller was dan Caroline Müller met Garfield (v. Chellthago Z). Kevin Beerse met Fenia (v. Numero Uno) en Michael Greve met Contara 15 (v. Conthargos) sluiten de top tien af. 

Leuk om weten: Willem Greve en Grandorado TN (v. Eldorado van de zeshoek) eindigden op een vijftienden plaats en namen zo nog net een prijs mee naar huis. Grandorado TN is nog maar net terug in de wedstrijdring na maanden van afwezigheid.

Resultaten


QUICK RESULT CSI1*

1. Micky Morssinkhof - Elianca

2. Elisah Aarts - Gouvernante VDL

3. Jan Schuttert - Good Farming HS

Micky Morssinkhof was met Elianca (v. Cartino Z) de snelste voor Elisah Aarts en Gouvernante VDL (v. Bacardi VDL). Jan Schuttert vervolledigt het podium met Good Farming HS (v. Carrera VDL). Rob Schipper en Famke (v. Boss) zorgen voor vier KWPN-gefokte paarden op een rij. De Duitse Caroline Müller en Diarindo Z (v. Diarado) sluiten de top vijf. 

Resultaten