Pech voor Belgen in Oslo, Quevara van de Vlierbeek Z op 1

Pech voor Belgen in Oslo, Quevara van de Vlierbeek Z op 1

In de 1.40 proef in Oslo deze namiddag was het de Belgen niet gegund. Geen enkele ruiter kon foutloos blijven. De overwinning ging naar Frederik B. Seim met de Zangersheide-gefokte ruin Quevara van de Vlierbeek Z. 

QUICK RESULT

1. Fredrik B. Seim - Quevara Van de Vlierbeek Z

2. Angelica Agustsson Zanotelli - Fasole Du Seigneur

3. Ada Alette Braaten Johnsen - Quarrycest Reflection

4. Johan-Sebastian Gulliksen - Billy Cool

5. James Wilson - Eskola M


Fredrik B Seim. sprong met zijn Zangersheide-gefokte Quevara Van de Vlierbeek Z (v. Quintus) naar de overwinning in Oslo. Hij was bijna twee seconden sneller dan Angelica Agustsson Zanotelli en Fasole du Seigneur (v. Doremi). Ada Alette Braaten Johnsen en Quarrycest Reflection (v. Clover Echo) gingen met de bronzen medaille aan de haal. 

Johan-Sebastian Gullksen en Billy Cool (v. Billy Congo) eindigden op vier, James Wilson en Eskola M (v. Singapore) op vijf. 


Door pech vinden we de belgen wat verder in de rangschikking. Celine Schoonbroodt-de Azevedo met Chepetta (v. Chepetto) en Francois Mathy Jr. met Uno de la Roque (v. Numero Uno) hadden elk een balk en vinden we op plaats 29 en 30. Thibault Phillipaerts eindigt met Cassi Lano C (v. Cassinni II) op plaats 33. Als 38e eindigde Arnaud Doem met Le Muguet de la Ferme du Parc (v. Ugano Sitte) en op 41 vinden we Olivier Phillipaerts met H&M Legend of Love (v. Landszauber).