Corona-blog met Chloe Stampaert: "Ik blijf het ook nu belangrijk vinden om die vertrouwde, joviale band met onze klanten te behouden"

Corona-blog met Chloe Stampaert: "Ik blijf het ook nu belangrijk vinden om die vertrouwde, joviale band met onze klanten te behouden"

Chloe Stampaert heeft ons de hele week een inkijk gegeven in haar Corona-leven. Vandaag is haar blog alweer aan de laatste dag toe...

Een mooie lentedag.. met een licht gehavende knie die na de goede zorgen van gisteren al heel wat beter aanvoelt.

Deze voormiddag zit ik achter de computer. Ik beantwoord de laatste nieuwe mails en zorg dat de laatste bestellingen van deze week ook tijdig klaar zijn zodat ze nog deze nog kan versturen. Ilse werkt sinds enkele weken in ons magazijn en zal later ook een deel van de borduringen voor haar rekening nemen.

Op korte tijd heeft iedereen, op onze nieuwe locatie te Duffel, zich snel weten inwerken en zijn ze één voor één belangrijke schakels binnen Greenfield geworden.Deze namiddag ga ik op bezoek bij enkele klanten uit Oost-Vlaanderen. Het menselijk contact verloopt dezer dagen iets moeilijker maar ik blijf het ook nu belangrijk vinden om die vertrouwde, joviale band met onze klanten te behouden.

De grote jumpings van deze zomer zijn mogelijks afgelast en dat vind ik enorm jammer. Reden te meer voor mij om binnenkort de baan op te gaan en zo veel mogelijk stallen/klanten een persoonlijk bezoekje te brengen. Deze avond staat het weekend voor de deur dat zich lekker zonnig aankondigt. Ik profiteer er alvast van om vanavond een wandeling met mijn paard te maken want dat is nu weer toegestaan 😀

Als ik thuiskom hoop ik alvast dat mijn vriend achter een roodgloeiende bbq staat met mijn aperitiefje in de hand... Er zijn nog zekerheden in deze coronaperiode!

#Zorg goed voor jezelf