Virginie Thonon scoort top tien plaats in 1.50m Grand Prix kwalificatie van Rabat!

Virginie Thonon scoort top tien plaats in 1.50m Grand Prix kwalificatie van Rabat!
Samen met zijn KWPN-ruin, Jaja zet de Italiaanse springruiter, Emanuele Gaudiano zijn sterke prestaties verder in Marokko. Voor de tweede week op rij blijft de Italiaan de hoofdrubrieken winnen, ditmaal de 1.50m Wereldbeker kwalificatie van Rabat.

Gaudiano en de zoon van Zirocco Blue VDL, uit de fokkerij van Olthof, sprongen met slechts enkele honderdsten van een seconde voorsprong naar de winst. Het duo verwees Giulia Martinengo Marquet met Scuderia 1918 Quick And Easy 3 (Quick Orion D'Elle) naar de tweede plaats.

Het volledig podium kleurt Italiaans na afloop van de 1.50m proef. Samen met Come On Semilly (Diamant de Semilly) vervolledigde Roberto Previtali het podium.

De combinatie verwees zo lokale 'held', Abdelkebir Ouaddar met CEika Malouine (Quickly de Kreisker) naar de vierde plek. Op plaats vijf volgde Nicolas Deseuzes met Eldorado Sunheup Z (Eldorado van de Zeshoek).

In de top tien plaatste ook Virginie Thonon zich foutloos in de prijzen. Thonon sprong met Edgard de Prefontaine (Contact vd Heffinck) naar de tiende plek.