Zilver voor Mike Van Olst in hoofdrubriek Bosserheide

Zilver voor Mike Van Olst in hoofdrubriek Bosserheide

Over de grens op Jumping Bosserheide, wist Mike Van Olst met Lexus (London) naar het zilver van de hoofdrubriek te rijden, waarna het brons voor Laure Tijskens met Carrera Van De Wolfsakker (Cadeau de Muze) was. 

In deze 1m40 proef moest het duo de Nederlander Jeffrey Schmitz voorlaten. Hij reed met Habanix van Beek (Aganix du Seigneur) naar de winst op een tijd van 72.58 seconden. Mike Van Olst kwam met Lexus (London) op een tijd van 72.95 seconden op de tweede plaats. Het brons kleurde ook zwart-geel-rood door Laure Tijskens met Carrera Van De Wolfsakker (Cadeau de Muze). Aaron Tijskens volgde haar op de voet, en werd met Hurricane (Untouched) vierde.

Carmen Cremers landt vierdes in 1.30m

In de voorgaande 1.30m proef was het Carmen die Belgische kleur verzorgde. Ze reed met Imani Z (i'm Special de Muze) op een tijd van 80.48 seconden naar de vierde plaats. De winst was in deze proef opnieuw voor Jeffrey Schmitz, deze keer met Meuptricia Van Beek (Matisse de Mariposa). 

Maurine Garnier haalt het 1.10m-goud

Samen met Pivoine d'Archonfosse (Phelius ste hermelle) kon de amazone naar het goud van de 1.10m rijden. Dat deed ze op een tijd van 34.78 seconden. Het zilver ging naar Nederlands door Yves Willems met Una. Brons was dan weer voor ons door Merle Gieraerts met Jackobond (Aquilino). 


Bekijk hier de resultaten