Winst voor Steven Konings in Bree

Winst voor Steven Konings in Bree

Ook de Limburgse LRV-ruiters trotseerden ze warmte en verzamelden op het tornooi ingericht door LRV Bree. In het hoofdnummer kon Steven Konings de winst verzekeren. 

Steven Konings wist ondanks de hitte het hoofd koel te houden in de Klasse Zwaar. Hij reed in een barrage met zes Fifi des Hayettes (v. Adelfos) het snelst foutloos rond. Op twee kwam Koen Geerits, hij zadelde Oline van het Exelmanshof (v. Thunder van de Zuuthoeve). Een derde plaats was weggelegd voor Kris Wouters en Pink Floyd van het Reuhof, tevens ook een Thunder van de Zuuthoeve-afstammeling. 

Jordy Verboven viel net buiten het podium en kwam met Mialani van de Oude Hoeve (v. Zilverstar T) op plaats vier. Wout Loenders besloot met 4 strafpunten de top vijf in het zadel van Oeso 14 (v. Clinton). 

Een proef lager, in de Klasse Midden, ging Olivier Nouwen met de winst lopen. Hij bleef er met Heros van het Hezerhof (v. Nonstop) ruim 6 seconden voor op zijn achtervolger, Glenn Aerts. Aerts reed Quatro van Berimar (v. Chilli Willi) naar een tweede plaats. De derde notering was voor Kelly Vanhoudt en Pikant van de Kievitsdriesen (v. Icarus van de Kievitsdriesen). 

Verder in de Klasse Licht ging de overwinning naar Karen Crauwels. Zij bleef de concurrentie voor met onder het zadel La Belle Fleur VH Venushof Z (v. Le Bleu Diamond van 't Ruytershof). Pauline Geerts volgde hen op met Opticien Z (v. Oklund). Elke Fransen en O'Belle Fleur (v. Clarence C) kwamen op drie. 

Bekijk hier alle resultaten