Thibeau Spits neemt afscheid van Classic Touch DH

Thibeau Spits neemt afscheid van Classic Touch DH

Op haar sociale media heeft Kristel Ceulemans de verkoop van Classic Touch DH bekend gemaakt. Recent floreerde Thibeau Spits nog tijdens het Jeugd EK met de schimmel. De 11-jarige dochter van Casall won met Spits vorige maand individueel en team goud tijdens het EK i Oliva.

In de toekomst zal de merrie aan de start komen voor de Verenigde Staten van Amerika.

Vorig jaar reed Spits nog naar het team goud bij de Young Riders tijdens het Europees Kampioenschap i Vilamoura, Portugal. In september won het duo de zilveren medaille tijdens het senioren Belgisch kampioenschap in Lanaken. Als kers op de taart voegde het duo recent nog enkele gouden EK medailles toe aan het palmares.

De verkoop van de Holsteiner-merrie werd via Francois Mathy behartigd. Op haar Facebook schrijft Kristel Ceulemans. "De juiste woorden vinden om ons gevoel te beschrijven ... Deze ochtend afscheid genomen van Classic Touch. We zijn enorm dankbaar voor de mooie momenten die 'Touchie' ons gegeven heeft." 

"We voelen ons ook wat verloren dat we haar moeten laten gaan, het komt voor iedereen hard aan. Sowieso voor iedereen een grote pluim voor het werk."