Benny Naessens regeert in Zottegem

Benny Naessens regeert in Zottegem
In de manche op zaterdag van de HROV heeft Naessens Benny het goud voor zijn rekening genomen. Met net geen 5 seconden minder op het scherm liet hij Vanderschueren Iris achter zich. Naessens en Vanderschueren konden als enige twee een foutloze tweede fase afwerken. 

Naessens Benny kon rekenen op Kannavara Z (V. Kannan) om hem een eerste plaats te bezorgen. Samen met de Kannan-dochter was hij razendsnel én foutloos in de barrage. In het zadel van Diariboe de Bijoux stw (V. Diarado) was Vanderschueren Iris niet de snelst volgende combinatie maar wel de enigste dat ook wist een foutloos ritje af te leggen. Hierdoor mocht ze zilver voor haar rekening nemen. Als snelste vierpunter mocht Demuynck Freddy met a l'aise vt Leeuwerikenhof Z (V. Amair van het Polderhof) het podium afmaken. 

Op plek vier volgde Van De Velde Luna in het zadel van Nell H van de Mispelaere (V. Equistro). Plek vijf was voor Leroy Anissa en Queen vd Bisschop (V. Mosito van het Hellehof). Naessens en Demuynck kwamen beide in deze proef nog aan de start met andere paarden. Hiermee waren ze respectievelijk 14e en 17e. 

Eerder won De Stoop Paul de 1.10m EquiProCare proef met Robin De Fagnet. Met de kortste tijd kon hij Dhaenens Jorn met de BWP-merrie Piia fonto (V. Vagrant z) verwijzen naar de tweede plaats. In deze rubriek vervolledigde Van Thuyne Frederiek het podium, waarbij hij Boston Des Planques (V. Panama Tame) van stal haalde.  

Resultaten