Opnieuw achtste plaats voor Vanommeslaghe tijdens kür in Lyon

Opnieuw achtste plaats voor Vanommeslaghe tijdens kür in Lyon

Jessica von Bredow-Werndl en de 15-jarige merrie TSF Dalera BB (Easy Game) dansten zonet tijdens de FEI Dressage World Cup Grand Prix Freestyle opnieuw een adembenemende proef bij elkaar. De jury beloonde het duo ditmaal dan ook met een geweldige score boven de 90% (90.140%). Ook Laurence Vanommeslaghe evenaarde haar prestatie van in de Grand Prix, en werd opnieuw achtste op de rug van Edison (Johnson Tn).

Voor von Bredow-Werndl en TSF Dalera BB is deze score geen unicum in Lyon. Het duo kent elkaar door en door, en danste hier nu al voor de zevende keer op rij naar een resultaat boven deze 90% grens. Landgenote Isabell Werth was vandaag duidelijk ook met het juiste been uit bed gestapt. Na een wat minder resultaat tijdens de Grand Prix gisteren, was het vandaag wel raak voor Werth en de 16-jarige Emilio (Ehrenpreis). Met een score van 87.945% mochten ze zilver in ontvangst nemen. De top drie van deze GP Freestyle werd door Patrik Kittel in het zadel van Touchdown (Quarterback) afgesloten, die zo als laatste aan zet hun plaats van gisteren konden evenaren. Met een knappe score van 84.630% sprong Kittel zo over Benjamin Werndl, die hier op de rug van Famoso OLD (Farewell III) genoegen moest nemen met de vierde plek (82.775%).

Laurence Vanommeslage stuurde Edison net zoals gisteren terug naar een mooie achtste plek, maar verbeterde wel hun score en behaalden nu 75.325%.

Vind de volledige uitslag hier.

Foto: © Agence Bordas Photographie