Tweede overwinning op rij voor Sushi L3b in Arezzo

Tweede overwinning op rij voor Sushi L3b in Arezzo

In de rubriek voor 6-jarige paarden tijdens de Toscana Tour was het opnieuw de BWP hengst Sushi L3b die de overwinning mee naar huis nam. 

De zoon van Minute Man uit de fokkerij van Little Tree breeding was net als gisteren de beste onder de Italiaan Alessandro Colombo. Met ruim twee seconden verschil achtervolgde de Zangersheide hengst Carthago Drum vh Juxschot Z (Cigaret Jv H Z) van fokkers J.C. en E. Vermeiren op twee. De KWPN ruin Nibolensky (Ibolensky) werd met David Horvath derde. 

Little Tree breeding zag no een fokproduct schitteren in deze rubriek. De Jenson van't Meulenhof-hengst Secret Music L3b werd met eveneens door Colombo gereden en werd vijfde. De Zangersheide merrie d'Afrique Newcastle Z (Dominator 2000 Z) werd met Giorgio Sacco zevende. Als laatste sprong ook de BWP hengst Santos van de Berghoeve, een nakomeling van Comme il Faut, in de prijzen onder Guillaume Foutrier.

Resultaten

Brons voor Jan Vinckier en 7-jarige Quick My Lady Vh Z

Gisteren sprong deze combinatie nog naar de negende plaats maar vandaag plaatsten Jan Vincker en Quick My Lady Vh Z (Quick Star) zich op het podium. Met het fokproduct van J. Van Hamond werd de Belg derde. Voor hen op twee kwam Bowie van't Zilverhof Z, een hengst van Bamako de Muze onder Riccardo Migli. Arnaud Gaublomme plaatste zich binnen de top 10 op negen met High Class (Casall). Op twaalf kwam Thibault Philippaerts opnieuw de kop opsteken met Lolita du Fourcroix, een sBs merrie van Greco Sitte. Gisteren werd hij met de door Benoît Coppens gefokte merrie nog vierde.

Resultaten