Thibeau Spits houdt Grand Prix zege in eigen huis!

Thibeau Spits houdt Grand Prix zege in eigen huis!

Na afloop van de 1.45/ 1.50m Diamond Grand Prix stond in Sint-Katelijne-Waver nog een 1.45m Gold Grand Prix op het programma. Na een barrage met vijf hield Thibeau Spits de winst in huis met zijn 10-jarige Ibestra VB.


Spits en Koen Praet zijn dochter van Quality Time TN sprongen naar de winst in 39,66 seconden. Op net geen twee seconden verschil volgde Mike Van Olst met de 8-jarige Miracle Odth Z (Mr. Cielo Odth Z). Jeroen De Winter vervolledigde de top drie in het zadel van zijn Olina Van 't Ruytershof (Jenson van 't Meulenhof).

Enkel deze top drie wist het podium foutloos af te werken. De snelste tijd kwam op naam van Jorich Spits en Pomme Castanoo (Apple Juice). Het duo sprong echter één balk uit de lepels en strandde zo op de vierde plek voor Rik Geirnaert met Nabor van 't Zwarte Gat (Elvis Ter Putte).

Jeroen De Winter blijft Wilm Vermeir voor

Eerder sprong Jeroen De Winter met Gretel S naar de winst in de 1.35m rubriek. Op de rug van zijn vertrouwde 17-jarige Corland-merrie bleef hij Wilm Vermeir met Eytuka of Two Notes Z (Emerald) voor. Elise Van Den Branden en Brillianthina Van 't Ruytershof (Bamako de Muze) werkten de top drie af.

Alle resultaten