Thibault De Waele klasse apart in Gouden Laars Destelbergen

Thibault De Waele klasse apart in Gouden Laars Destelbergen

Terwijl op zondag Jules Denutte de 1.40m hoofdrubriek van de Gouden Laars won, wist Thibault De Waele de 1.20m hoofdrubriek bij de pony's op naam te schrijven. De Waele won de Gouden Laars in Destelbergen met Regina-Drum van het Juxschot.

Drie combinaties kwalificeerden zich in deze 1.20m proef voor de barrage. Samen met de 10-jarige BWP-merrie, Regina-Drum van het Juxschot (Kantje's Fahran) won De Waele voor Rosie Sillis en Woody Woodpaker (Dexter Leam Pondi). De derde plaats kwam op naam van Margot Debussche, na een foutloze herkansing met Murphy's Law.

Net buiten het podium volgde Merel Wittebolle met de zoon van Caherlistrane Robbie, Ranger Van Sporkingshove. Apolline Vanoverberghe vervolledigde de top vijf in het zadel van Moustache.

Eerder domineerde Pytha Noël de 1.10m pony rubriek. Op de rug van Berlin Des Iliers sprong Noël naar de winst. Als kers op de taart plaatste de amazone zich op plek twee met Now Or Never. Lara Ronse vervolledigde de top drie in het zadel van Baloune Fox (Dexter Leam Pondi).

Volledige uitslag