Jules Denutte en Demi Hombroeckx klasse apart in Gouden Laars Destelbergen

Jules Denutte en Demi Hombroeckx klasse apart in Gouden Laars Destelbergen

Afgelopen weekend verzamelde de nationale jeugd in Destelbergen.In de 1.40m hoofdrubriek van de Gouden Laars werd de winst verdeeld na een barrage met twee. Jules Denutte won uiteindelijk met de sBs-ruin, Hector.

De West-Vlaming en zijn grootvader's gefokte zoon van Flamenco Desemilly bleven net geen seconde voor op Anouk Devos met de 16-jarige zoon van Numero Uno, Caspar CB. De top drie werd afgewerkt door Sebastien De Nys en Jillonse Dwerse Hagen (Vertigo Saint-Benoit).

Net buiten de top drie volgde Jonas Van Dijck in het zadel van Papageno Optimus (Chaman) voor Ben De Craene en de BWP-merrie, Olleke Bolleke Jw Vd Moerhoeve (Kannan).

Eerder hield Demi Hombroeckx, Jules Denutte van de winst in de 1.30m jeugdrubriek. Hombreockx snelde naar de winst met de 11-jarige Merea Van De Elshoeve (Deauville De La Vie). Het paar bleef ruim één seconde voor op Jules Denutte met de 9-jarige Nevada Quality (Numero Uno). Ingbert Ghys en Papillon Du Tilleul (Flipper D'Elle) vervolledigden de top drie.

In de 1.20m proef schreef Lio De Cock de winst op naam. De Cock en Mabelle (Emerald van 't Ruytershof) wisten nipt voor te blijven op Evy Claeys met Nasty-Flamme (Houston). Op de derde plaats volgde Clara Mawet met de sBs-merrie, I can 't Stop d'Alphi (Nonstop).

Alle resultaten