Sven Vander Meerssche niet te stoppen in Boutersem

Sven Vander Meerssche niet te stoppen in Boutersem

In de hoogste rubriek van de HGVBB bleven slechts 3 combinaties foutloos tot op het einde. Sven Vander Meerssche was de snelste en nam de overwinning mee naar huis. 

In de 1.20m was Vander Meerssche vliegensvlug, hij klokte af op 31.31 op de rug van Luz De La Luna (v. For Passion D Ive Z). Joris Vanspringel kwam met Silver Arrow Ecubertha B (v. Zacharov) het dichts in de buurt van hun tijd en werd met 37.11 op de klok tweede. Vanspringel nam eveneens de derde plaats voor zijn rekening en deed dat met Cumanos Z (v. Cumano) in een tijd van 40.46. 

Annelies Van Gestel sloot haar parcours af met een tijdsfoutje en kwam met Pepito De Laubry (v. Denzel Van T Meulenhof) op vier. 

Er was geen houden aan Vander Meerssche want ook de overwinning in de 1.10m was voor hem. Op zowel plaats twee als drie vinden we Danny Van Es terug. Van Es bleef met Zico V voor op Cobelensky Z (v. Cornet Obolensky). Gert Bosmans deed het even snel als Van Es en deelde met hem de derde plaats in het zadel van Grand Fou (v. Omar). Xander Van Es kwam op vijf met Naughty Girl of Two Notes Z. 

In de 1m was het de andere Van es die nogmaals scoorde. Xander Van Es sprong Naughty Girl of Two Notes Z naar de eerste plaats. Lenny Poron kwam met Quiera LPS (v. Elvis ter Putte) op twee, gevolgd door Ellen De Swert en Gypsy Chip (v. Chippison). 

Alle resultaten