Winst in Grote Prijs stad Waregem voor Paris Vandousselaere

Winst in Grote Prijs stad Waregem voor Paris Vandousselaere

Afgelopen weekend werd er jumping verreden in Waregem. In de Grote Prijs Stad Waregem was de winst voor amazone Paris Vandousselaere.

Vandousselaere reed Orchidee II Van de Tombeele naar de eerste plaats in 44.69. Het duo werd gevolgd door Marc De Brabandere en Mien Vd Bisschop (v. President) en verwees met een tijd van 45.29 Camille Biebuyck naar de derde plaats. Biebuyck bleef er als laatste foutloos in het zadel van Obella JS (v. Thunder vd Zuuthoeve). 

Stephan Verschuere had met Cela Van Koekenhuyze (v. Casallo Z) de snelste tijd neergezet maar het duo werd een springfoutje aangerekend. Ook Joachim Buyck besloot zijn parcours met Pipaline van t Zomerhof (v. Diamant de Semilly) 4 strafpunten en behaalde met zijn tijd van 45.27 de vijfde plaats. 

De zaterdag werd afgesloten met een rubriek over 1.20m. Daarin vormde Pieter Stubbe met Caprice 506 (v. Cantolino) het snelste paar. Sander Logghe nam de tweede plaats voor zijn rekening met Happyness Van De Kalsybrug (v. Cassini II). Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour he van t leeuwerikenhof) kwam op drie met Gail Demuynck in het zadel. Gail verwees haar vader, Freddy Demuynck, naar de plaats na haar. Hij reed A l Aise van t Leeuwerikenhof Z (v. Amair van het Polderhof) foutloos rond en kwam op vier. Louise Vanthuyne vervolledigd de top vijf met Queen vd Thijshoeve (v. Kafka vd Heffinck). 

Voorafgaand werd er over 1.10m gereden. Nathan Van Vynckt was met Mayla Da Vida (v. Quality time) de snelste en schreef de proef op zijn naam. Voor Marc De Brabandere volgde een tweede zilveren plaats, deze keer met Nikita van de Hooidreef (v. Skill Z). Net geen 3 seconden later kwam Marcus Bergez over de finish met Kalistor van Vynckenhove (v. Chippendale Z) en werd derde. 

In de hoogste rubriek van de Fun tour dat op zondag gereden werd, kwam Thibaut Behaegel dubbel op het podium. Samen met Janis Van Schuttershof (v. Kashmir van Schuttershof) nam hij een derde plaats en overtrof zijn prestatie met Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) niet, waarmee hij de proef won. Janne Ostyn kwam 2 seconden te kort om Behaegel van de winst te houden en kwam met Pleasure (v. Carnaval Pleasure) op de tweede plaats. 

De winst in de 1m ging naar Jules Vandendriessche en Origi de Beauty (v. Inshallah de Muze), Jean-Baptiste Defever kwam met Clin D Oeil (v. Wandor van de Mispelaere) op twee. Danaë Van Cauwenberg werd derde met Julea (v. Harley VDL). 

Alle resultaten