Stive Hoflack en Liesl Mertens schitteren tijdens Euregio Sentower Park

Stive Hoflack en Liesl Mertens schitteren tijdens Euregio Sentower Park

Deze week staan er twee Euregio wedstrijden op de planning. Ook in het Sentower Park wordt de Halloween-euregio verreden. In de 1.30m hoofdrubriek op donderdag hield Stive Hoflack de concurrentie achter zich met de 12-jarige Kieffer van de Oosterwalle.

Hoflack en de zoon van Cooper van de Heffinck, Kieffer van de Oosterwalle bleven als enige foutloos onder de 25 seconden. Het duo verwees op net geen seconde verschil de Nederlandse amazone, Rosanne Janssen naar de tweede plaats. Janssen volgde met Janeiro VHL (Connor) voor organisator, Laurens Meynaerts en Crossbar Melloni (Casall). 

Net buiten het podium strandde Hendrik Denutte op de vierde plaats met de eigen gefokte, Jolly Girl van de Kranenburg (Cicero Z van Paemel). De Nederlandse springruiter, Boy Peels werkte de top vijf af op de rug van de zevenjarige Cardento-zoon, Kordaat.

Eerder snelde de Limburgse amazone, Liesl Mertens naar de winst met haar eigen Nashville van het Legitahof Z (Non Stop). Mertens bleef in de 1.20m rubriek slechts één honderdste van een seconde voor op Aukje Meersman met Mokka Hero P&V (Nabab de Rêve). De top drie werd afgewerkt door Daisy Bruyninx met onder het zadel Mowgli du Sasiana (Emerald).

In de hoogste pony-rubriek, een 1.00m proef hield de Nederlandse combinatie; Mees Boeren en Adje (Calippso van de Vondelhoeve) het Belgische deelnemersveld achter zich. Hanne Jansen volgde met Asgard op de tweede plaats voor Ariane D'Hoore met Golden Sun.

Alle resultaten