Lisa Ceunen onstopbaar bij het Azelhof

Lisa Ceunen onstopbaar bij het Azelhof

Bij het Azelhof werd er gretig gereden op donderdag. In de 1.20m hoofdrubriek van de Halloween-Euregio snelde Lisa Ceunen naar de winst. De Belgische amazone hield de concurrentie achter zich met Cabriz van het Ringboomhof Z.

Samen met de dochter van Calvados Z snelde Ceunen in 29,54 seconden naar de winst. Het duo werd opgevolgd door Hebe de Maeyer die zo de top drie afwerkte. De Maeyer volgde met Flash op de tweede plaats en strandde op de derde plek met All In One B.

Net buiten het podium strandde Bethany Vos op de vierde plaats. In het zadel van de 12-jarige Asterix verwees de Nederlandse amazone, Glenn Clauw met Healy D (Cicero Z van Paemel) naar de vijfde plek.

Eerder won Lauren Jonckheere de 1.10m proef met de 14-jarige Ulrich von Latour (Diamant de Semilly). Op slechts één tiende van een seconde verschil volgde Anouk Meessens op de tweede plek met de 10-jarige Miss' Mara vd Elzenakker (Canabis Z). Het podium van deze rubriek werd afgewerkt door Valerie Clauw en Crespo.

In de 1.00m proef snelde Ina de Breucker naar de winst. Op de rug van Forza Van de Cadzandhoeve (Casper) verwees de amazone Audrey Devloo Delva met Ushuaia naar de tweede plaats. Het podium werd afgewerkt door Chloé Van Hove en Early CVH Z (Emerald).

Alle resultaten