Stephanie Peeters oppermachtig in Stal Gravenhof

Stephanie Peeters oppermachtig in Stal Gravenhof

Als enige dubbel foutloze kon Stephanie Peeters het kampioenschap als winnares verlaten. In het zadel van Emmy Z (v. Emerald) kroonde ze zich tot kampioene.

Kaat Pluymers kaapte het zilver weg met Cheyenne vd Berkenen Z (v. Cadence van t Gelutt Z). Het brons was voor Henk Clabots die een combinatie vormde met Vi Fort Z (v. Vigo d'Arsouilles). 

Net buiten het podium noteren we een vierde plaats voor Mirthe Raymaekers en Caramel vd Dresseling (v. Pablo van Berkenbroek). Zij werd gevolgd door Luc Peeters met Elmo Z (v. Emerald) op vijf. 

Winnares van de kleine grote prijs was Emmaly Panis. De amazone was in het zadel van Apollo V Z (v. Andiamo Z) te snel voor de concurrentie. Eline Vandenbogaard werd tweede na een foutloze ronde met Acapulco. Met amazone Dorien Christiaens in het zadel van Qarlipa van de Helle (v. Carlow van de Helle) op drie was de top drie volledig. 

Op zaterdag was over 1.15m Kyara Geyskens gewonnen. Met Divana Z (v. Dominator 2000 Z) was ze de snelste over twee fasen. Tom Moris volgde op twee met Brenda (v. Casantos). Karen Josse besloot de top drie in het zadel van Incredible (v. Tyson). 

Alle resultaten