Stefan de Pauw zegeviert in hoofdnummer VOR bij het Azelhof

Stefan de Pauw zegeviert in hoofdnummer VOR bij het Azelhof

Op de pistes van het Azelhof in Lier werd vorig weekend binnen de VOR gesprongen. Op zaterdag stond het hoofdnummer gepland en nam Stefan de Pauw de 1.30m-overwinning mee naar huis de 9-jarige California van Kojakhoeve Z (Cicero Z) van fokker Jurgen Zelderloo. 

Met ruim een seconde voorsprong hield het duo Sam Mattheeusen met Mojito Van Den Haagakkers (Zirocco Blue, fokker: Christel Stuer) achter zich. Het brons werd gedeeld en was zowel voor Stef Bossaerts op de Aganix du Seigneur-dochter A Lucky One als voor Marthe van Gorp en Coup de Coeur KVG Z (Cicero Z Van Paemel), liefkozend ook wel 'Cici' genoemd. De top vijf werd afgerond door Johan Goen en de door Johan Cuypers gefokte Qatar van't Buxushof (Douglas). 

Lynn Leys leidt girlpower op vrijdag

Op vrijdag vormde het 1.25m hoge parcours de hoofduitdaging voor de ruiters en kwam op naam van Lynn Leys. De amazone bleef met ruime afstand voor op de concurrentie met Dermie (Tolan R). Eyleen Smets achtervolgde op Gominka L (Numero Uno) op twee voor Julie van Den Bulck en Fedele Kandans (Vleut) die derde werden. 

Yne Saeys zegeviert op zondag

De 1.15m hoofdrubriek die op zondag werd afgewerkt werd gewonnen door Yne Saeys in combinatie met Amaretto de Landetta Z (Action Breaker). Laurent Nuyens bracht de bij de Dwerse Hagen gefokte Las Vegas Dwerse Hagen (Va-Vite) naar twee. Ben Verstappen besloot met de 8-jarige Quo Vadis van de Brouwershoeve (Golden Boy) op drie. 


Alle resultaten