Gilles Reyns en Luna van't Ameldonk Z winnen 7-jarigen bij het Azelhof

Gilles Reyns en Luna van't Ameldonk Z winnen 7-jarigen bij het Azelhof

Naast de reguliere rubrieken van de VOR werd het voorbije weekend ook plaats gemaakt voor de jonge paarden in Lier. Bij de 7-jarigen schreef Gilles Reyns winst op naam met Luna van't Ameldonk Z.

Het Oost-Vlaamse fokproduct van Stal Ameldonk in Aalter is een dochter van Lavallino ter Klomp en werd door Reyns naar de zege gestuurd. Jeroen Verschueren bracht de Aktion Pur Z-dochter Aloma CKZ van fokker Kristof Ceulemans naar twee. De derde plek werd ingenomen door Lucien de Wachter in het zadel van Ricco van het Eksterhof (Cascall) uit de fokkerij van Theo Everaert. De door Lucien Nuyts gefokte Cognac van t Laekhof Z (Cosmo W&W Z) vond onder Terry van Dingenen de vierde plaats gevolgd door Pieter Goyvaerts en Ricka Blue Eye L3B (Aganix du Seigneur) op vijf. 

 De zesjarige Be Gancia van't Smisveld Z (Bamako de Muze) was onder fokker Ive Tonet de beste in haar categorie. Jan Heuvinck noteerde zich met de Ermitage Kalone-dochter Surprise de Waverhof van fokker willy Thielemans op twee. Op drie zagen we de door Gregory en Dirk De Vidts gefokte Cornetta Fernantes Z (Chaiton F Z) terug onder Eliah Pieters. Patrick Jonkmans nam zowel plek vier als vijf voor zijn rekening met respectievelijk Sissi van de Smeets (Quintivo v/h Maarlo, fokker: Carl Rijcken) en Sportymie van het Langwater (Untouchable, fokker: Het Langwater). 

Er bleven 47 van de 73 vijfjarige paarden foutloos en 10 vierjarige paarden van de 26 startende.

Alle resultaten