Seppe Wouters wint hoofdrubriek Future Star Academy in Sentower Park

Seppe Wouters wint hoofdrubriek Future Star Academy in Sentower Park

Verschillende combinaties zakten afgelopen weekend af naar het Sentower Park om er deel te nemen in de Future Star Academy-rubrieken. In de hoofdrubriek stuurde Seppe Wouters zijn Kergerona van Beek (v. Fantomas de Muze) naar de overwinning over 1.35m. 

De dochter uit Fantomas de Muze bleef foutloos over twee fasen en had daarbij ook de snelste tijd onder Wouters. Op twee volgde Brecht Goossens in het zadel van Noukie Z (v. Nabab de Reve). Maar Gossens was gretig en nam ook het brons voor zijn rekening en had daarvoor Mr Kannan vh Hulstenhof (v. Zirocco Blue VDL) onder het zadel. 

Verder bij de geplaatsten noteren we nog een zesde plaats voor Kim Keymis met Dirina Oh Z (v. Dicasi OH) voor Stijn Robeyns met Chably Z (v. Comilfo Plus) op zeven. 

Eerder won Anouk Campana over een hoogte van 1.25m op de rug van My Lady Carthaga (v. My Lord Carthago). De top drie bestond uit enkel maar girlpower met een tweede plaats voor Aurelien Lejeune met Dixit du Val'Heureux Z (v. Diamant de Semilly) en een derde plaats voor Hanne Mertens op Just Di Fer (v. Tornesch). 

Over 1.15m zegevierde Robin Zeelmaekers op Best Monica 1 Z (v. Best Man Z). Lieve Tuerlinckx werd tweede met Calmerotti de Leest (v. Pavarotti vd Helle) voor Nathalie De Martin met Daloa (v. Lupicor). 

Alle resultaten