Sander Logghe wint 1.25m-goud van Stal de Ark

Sander Logghe wint 1.25m-goud van Stal de Ark

In Stal de Ark kon Sander Logghe dit weekend de hoofdrubriek mee naar huis nemen. Dat deed hij met Petite Fille (Kafka vd Heffinck, fokker: Dorine Goegebeur)

In de 1.25m wist Sander Logghe met Petite Fille naar de eerste plaats te rijden. De merrie is een nakomeling van Kafka vd Heffinck en is gefokt door Dorine Goegebeur. Yi Huan volgde hem met Ogopogo (Deaville de la Vie, fokker: Dimitri Degrave) op de voet. Het duo reed 15 honderdste van een seconde trager, en landde zo op de tweede plaats. De derde plaats was voor Tom Verduyn met Qataro van het Texelhof (Corydon van T&L, fokker Bart en Sofie De Waele - Willemsen). Cedric Desimpel kon zowel de vierde als vijfde plaats van deze proef op zijn naam schrijven. Dat deed hij met Carte D'or Z (Chellsini Z) voor de vierde plaats, en met Jolie de Fremis (Spartacus) voor de vijfde plaats. 

David Malfait kan naar het goud rijden in de 1.15m
Samen met Flash Gordon, een nakomeling van Contendro en gefokt door Marina Marinopoulos, kon David Malfait het snelst rijden in de 1.15m. Joyce Jonckheere volgde met Giglo van het Laageind Z (Grison van den Bisschop), en landde op de tweede plaats. Het brons van deze rubriek was voor Yi Huan met Touchant van T&I Z (Toulon). 

Marie Dekersgieter wint 1.10m 
Samen met Rozalie vd Hoeve Klein Goed Te Gavers (Harley Vdl) kon Marie Dekersgieter de snelste tijd rijden in de 1.10m proef. Eloïse van Bellinghen volgde haar op met Etoile Z (Edjaz van 't Merelsnest), en eindigde tweede. Op de derde plaats kwam Lizy Vlerick met Jarno Van't Moleneinde (Courtello Z)

Lisette Debucqouis wint hoofdrubriek pony's
In de 1.00m proef voor de pony's kon Lisette Deburcqouis met Natano twee na twee foutloze rondes, met de snelste tijd naar het goud rijden. Ook Celeste Thys bleef met Frolic foutloos en kon zo naar de tweede plaats rijden. 

Bekijk hier de resultaten