Ruime overwinning voor Ben Thiry in Grimbergen

Ruime overwinning voor Ben Thiry in Grimbergen

In Grimbergen stond er afgelopen weekend een wedstrijd van de LRV op het programma. De Z klasse werd gewonnen door Ben Thiry. Hij reed Kadde Van St-Rockers Kapelle foutloos door de barrage in 41,86 seconden.

De tweede plaats was voor Jeroen Van Damme en Hoela Hoep van't Hof Payz. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 44,70 seconden. Eline Lops en Nette Van Kattebeek namen de derde plaats voor hun rekening. Zij kregen één springfout en finishten in 44,64 seconden. 

Ben Thiry (Nambino vd Guldennagel Z) en Lore Jenne (Houston) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Klasse M

In Klasse M ging de overwinning naar Jonathan De Souter. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Isaura van't Smiske en klokte af in 48,03 seconden. Jo Thiry en Nelle Van't Maailand namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden alle balken in de lepels en finishten in 49,02 seconden. Gunther Lemmens en Here I Am Van De Zuuthoeve eindigden op de derde plaats. Zij kregen één springfout achter hun naam en finishten in 49,21 seconden.

Voor Anouck Casteels (Abi Van Eik Z) en Marijke Thiry (Ona van het Roelhoef) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Klasse L

Kato Camelbeke schreef op haar beurt de Klasse M op haar naam. Zij reed Hera foutloos rond in 37,75 seconden. Met deze tijd bleef ze Gunther Lemmens voor die met Himalaya van de Bremboshoeve op de tweede plaats eindigde. Tom Cordemans en Obama eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 40,17 seconden.

Klik hier voor de resultaten