Geerts en Mathijssen naar de overwinning in Wuustwezel

Geerts en Mathijssen naar de overwinning in Wuustwezel

In Wuustwezel werd er afgelopen weekend een nationale LRV wedstrijd verreden. Jeroen Geerts ging in de hoogste rubriek met de overwinning aan de haal. Hij rekende op Japrilli VH om in 37,50 seconden naar de finish te rijden. 

Nick Adriaensen reed Mystique vd Middelstede naar de tweede plaats. Zij hielden alle balken in de lepels en finishten in 38,13 seconden. Marijke Bax en Kamilio van't Heike vervolledigden het podium. Zij konden de nul behouden en finishten in 40,41 seconden. 

Rob Van Dijck (Cadanz van't Zorgvliet) en Simon Van Thillo (Galicia D'Auvrey EC) vervolledigden de top vijf.

In de tweede reeks van Klasse Z reed Laurens Mathijssen naar de overwinning. Hij reed een foutloze ronde met Be Cool-G. Marijke Bax en Kaimio van't Heike eindigde dit keer op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels. Els Van Keer en Destination Unknown vervolledigden het podium. 

Voor Dirk Vinck (Equilline van de Marsweg) en Leonie Aertsen (Jeunesse S) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Klasse M 

Els Van Keer won het Klasse M. Zij reed Kasse foutloos naar de finish in 33,67 seconden. Sam Van Der Linden en Mona De Regor namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook zij hielden de nul op de teller en finishten in 33,78 seconden. Elke Vermeiren en Balou volgden op de derde plaats na een foutloze rit in 35,88 seconden. 

Vincent Willemsen (Lucky Lady Van't Valissenhof) en Pieter Van Den Bergh (Infinite Van De Kapel) vervolledigden de top vijf.

In de tweede werd er met een Clear round systeem gewerkt. De resultaten kunnen hier gevonden worden.

Klasse L

Paulien Mertens reed met Kampus Van't Heike naar de overwinning. Zij sprongen een foutloze ronde in 40,44 seconden. Yenthe Sips en Fhilke's eindigen op de tweede plaats. Zij behielden de nul en finishten in 41,55 seconden. Wouter Aernouts en Papillon Castanoo vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 43,52 seconden.

Yente Sips en Fhilke's wonnen de tweede reeks van de L Klasse. Nette Jacobs en Gerone eindigden hier op de tweede plaats. Marijke Bax en Joberlina vd Kapel vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten