Robin van Thillo en Marie Foulon schitteren bovenaan het podium van Bonheiden

Robin van Thillo en Marie Foulon schitteren bovenaan het podium van Bonheiden

In de CSI2* 1.40m-proef in Bonheiden kon Robin van Thillo met My Jewel's Magic Touch (Stakkato) vooraan in de ereronde rijden. Marie Foulon volgde met Pickup Rase (Jingo di Dieu d'Arras). 

Ongeveer de helft van de 73 gestarte combinaties kon zijn kans wagen in de jump-off van deze 1.40m-rubriek. Daarbij was het Robin van Thillo die zijn Stakkato-merrie, My Jewel's Magic Touch, naar de winst snelde. Landgenote Marie Foulon volgde hem samen met Pickup de Rase op de voet. De amazone werd met deze Jingo di Dieu d'Arras-hengst tweede. Op drie verscheen de Nederlander Pieter Jan de Visser in het zadel van de BWP-merrie For2day Z (For Pleasure). 

Plaats vier ging naar de Zwitserse Tamara Schnyder met Oberstaig's Champs Elysees (Cornetus). Bart Clarys verzekerde zijn plek in de top vijf met Oxygene du Marais DD, een BWP-hengst van Kannan. Achter hem volgde Evelyne Putters met Billy Boleyn (Cevin Z). Verder in de top tien zagen we op negen nog Simon Prouvé aan de teugels van Bobby Prova Z, een Zangersheide-ruin van Billy Congo.

Resultaten