Ombre van 't Zorgvliet wint Gold op zondag!

Ombre van 't Zorgvliet wint Gold op zondag!

Terwijl Maverick Van Lent de Gold Grand Prix won op zaterdag, diende Ben Thiry, op zondag, Evan Coluccio met Marthe Heudens' voormalige Ombre van 't Zorgvliet voor te laten in de 1.35m hoofdrubriek.

In de 1.35m hoofdrubriek sprong de Amerikaan met Clarysse Van Coppenolle's BWP-zoon van Emerald, onder de chrono van Ben Thiry en Prima Vera TB (Lavallino Ter Klomp). Dries Dekkers vervolledigde de top drie met onder het zadel Pepijn Van het Lindehof (Econoom van het Lindehof).

Net buiten de top drie strandde Stephanie De Corte met haar eigen Memphis van de Neerheide (Emerald) op een vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Frederik Cattebeke en Oscar vd Bisschop (Diamant de Semilly).

Eerder won Evan Coluccio ook de 1.25m rubriek. In de 1.25m proef won de Amerikaan met Jan Vermeiren's, Contario 8 (Conthargos). Het paar was slechts drie honderdsten van een seconde sneller dan Guido Hornesch en Kinetta (Freeman VDL). De top drie werd afgewerkt door Dries Dekkers met Kornadsky D'Harduemont (Cornado II).

In de 1.20m rubriek hield Lucien de Wachter de concurrentie achter zich. De Wachter won met G Star Z (Cidane) en plaatste zich ook tweede met Ricco van het Eksterhof (Cascall). De derde plaats kwam op naam van Catho van Dooren met Artist vd Withoeve Z (Asca Z).

Alle uitslagen