Maverick van Lent wint Grote Prijs in het Woutershof!

Maverick van Lent wint Grote Prijs in het Woutershof!

De Gold League in het Woutershof is in volle gang. De 1m45 Grote Prijs op zaterdagavond ging naar Maverick van Lent met Vienna de Laubry Z (Vigo d'Arsouilles, fokker: Haras de Laubry).

Na een spannende barrage wist van Lent zich in de 1m45 naar de winst te rijden. Dat deed hij met Vienna de Laubry Z, een nakomeling van Vigo d'Arsouilles, gefokt door Haras De Laubry. Op de voet volgde Michael Vreys met Lucky Son Van 't Welthof (Verdi). Kyle Cuypers sloot de top drie af door met Quandro van 'T Buxushof (Elvis Ter Putte) naar de derde plaats te rijden. De vierde plaats ging dan weer naar Simon Prouve met Final Touch De Tiji (Don't Touch De TIJL Hero). Brecht Goossens reed vijfde met Noukie Z (Nabab de Reve).

1.35m winst voor Bert Panneels
In de voorafgaande 1.35m was het Bert Panneels die met Ogina vd Bisschop naar het goud kon rijden. De merrie is een nakomeling van Vigo d'Arsouilles, gefokt door Tom De Craene. Jules Stevens greep net naast het goud, maar kon met merrie Herusa S (Tornesch) de tweede plaats behalen. Het brons in deze proef ging naar de 1.45m winnaar Maverick van Lent. Deze keer deed hij dat met Gieke de Cour au Bois (For Passion d'Ive Z). 

Johnny Geusens is het snelst in de 1.25m
Samen met de hengst Killer, een nakomeling van Qody de Saint-Aubert, gefokt door Vreys Jos, reed Johnny Geusens naar de winst. Nico Baerts had net iets langer de tijd nodig, en eindigde met Qmusic Boy Van De Zavel (Golden Boy du Geer) tweede. Op zijn voet volgde dan weer Daisy Bruyninx. Zij haalde met Runner Van He Eelshof (Dallas VDL) brons. 


Bekijk hier de resultaten