Noa Appelmans vliegt naar winst in Speedproef

Noa Appelmans vliegt naar winst in Speedproef

Op vrijdag werd in Stoeterij Mivaro de Speed Challenge gewonnen door Noa Appelmans. De amazone ging er met de winst aan de haal met Nahla van de Hoge Weide (v. Breemeersen Crescendo). 

De derde editie van deze speedproef bracht wederom de snelste combinaties uit de regio bij elkaar om onderling de strijd aan te gaan. Opvallend: Per springfout werden er geen 4 maar 2 seconden straftijd aangerekend. 

Appelmans had 2 springfouten wat het totaal op +4 bracht maar had daarnaast wél nog steeds de snelste tijd. Ook achtervolger Arno Boon had 2 springfouten aangerekend gekregen met Qlassic Van t Bosveld (v. L Arc de Triomphe) en werd tweede. Vervolgens kwam Lara Schodts, zij reed met Largo van de Dornehoeve foutloos naar de derde plaats. 

Ea Joinneau sloot de lijst van geplaatste combinaties af met een vierde plaats voor haar en Evita de Lacour Van Lietbeka (v. Quick). 

Op zaterdag was de hoogste klasse er eentje over 1.25m hoog. Daarin was de winst voor Bert Panneels. Met Ogina Vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) reed hij in 53.72 de snelste ronde. Met 56.14 op de chrono kon Stefan De Pauw de tweede plaats voor zijn rekening nemen met Nairobi van Kojakhoeve Z (v. Nabab de Reve). Derde plaats was voor Steven Van Rossem en Quana van Klapscheut (v. Iron Man van de Padenborre), zij kwamen binnen op 60.50.

Alle resultaten