Nicola Philippaert en Luna van't Ruytershof Z schieten meteen raak in Miami

Nicola Philippaert en Luna van't Ruytershof Z schieten meteen raak in Miami

De spits voor de vijfsterren competitie in Miami is eraf! Met het oog op de Global Champions Tour die er eind deze week zal losbarsten, werd er voor een eerste keer over 1.40m hoogte gesprongen door de internationale combinaties. 

Nicola Philippaerts nam al meteen een vlotte start in combinatie met H&M Luna van't Ruytershof Z. De 12-jarige dochter van Levisto Z navigeerde met Philippaerts vlekkeloos doorheen de twee fasen van de proef en sprong naar een tiende plaats!

Net voor het duo op negen kwam de Casall-dochter Lady van de Haarterhoeve. De BWP merrie uit de fokkerij van de familie Van den Branden werd gereden door de Mexicaan Fernando Martinez Sommer. Op acht kwam de Zangersheide hengst Cosmos BH (Chellano Alpha Z) onder het zadel van de Amerikaanse Mimi Gochman. Otello de Guldenboom (Tobago Z) leverde Daniel Deusser de zesde plaats op. 

De Belgische fokkerij drukte ook hoger zijn stempel met op twee de BWP merrie Marbella du Chabli. De nakomeling van Elvis ter Putte bleef dubbel foutloos onder de Italiaan Giacomo Casadei. Met ongeveer twee seconden voorsprong zegevierde Luiz Francisco de Azevedo. De Braziliaan rekende op de 11-jarige Diamant de Semilly-zoon, HFG Quaman. 

Resultaten